browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fotoboek

Dit zijn de foto’s die ik heb gemaakt tijdens de reis. het zijn er wel heel wat!

 

20 September 2009 de barreldag

Op de barreldag konden we allemaal dingen regelen en onze \"extreme sticker\" halen. Ook was het een mooie kans om kennis te maken met meer mensen van de Amsterdam Dakar Challenge.

10 Oktober 2009 Testdag

Dit was een leuke dag om te zien wat de andere allemaal kunnen, door mijn ervaring in terrein rijden, was het een uitgelezen kans om eens te kijken bij wie we NIET in de buurt moesten zitten. ;)

4 November 2009 St Vitus school

Soms moet je ook wel eens wat aan PR doen. Dit was 1 van de PR aangelegenheden.

Van Amsterdam naar de boot

Dit is het gedeelte van Amsterdam naar de boot in Spanje. Ruim 2600 km, ook voor ons niet helemaal zonder problemen.

Marokko

Tja, en dan ben je in Afrika. Dan is in het begin heel veel apart, maar je merkt al snel dat je er aan gaat wennen. Wel hele mooie foto\'s van het land. In tegenstelling tot andere hebben wij totaal geen problemen gehad in Marokko!

Mauritanie

Mauritanie, hele nieuwe ervaring. Een heleboel zand... maar wat is nu eigenlijk precies een woestijn of Sahara?

Senegal

Zo en toen was je weer in een totaal ander land. Heerlijk even bij kunnen komen van al het gepluk, gebedel en zand, heel veel zand wat overal zat!

Project in Gambia

Een van de dagen in Gambia hebben we een project bezocht. Dat was erg leuk om eens te zien hoe locale autoriteiten schermen met de gift van een ander. Toch was het een heel bijzonder iets om mee te maken.


Geef een reactie