browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Staat van de auto

Inmiddels is de auto al klaar en rijd op de weg en is zo nu en dan ook wat terrein aan het omploegen. Dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder heel veel hard werken en de giften van een aantal sponsoren.

De auto heeft een hele upgrade ondervonden, zo zijn de linker en rechter dorpel bijna helemaal vervangen omdat deze compleet door gerot waren. Vervolgens was de hele achterbak ook doorgerot. Remleidingen waren niet meer veilig en moesten vervangen worden. Koplampen zijn vervangen, de reflectoren waren door vocht aangetast en de lichtopbrengst was te laag. Accu’s hadden niet meer voldoende capaciteit en zijn vervangen. Diverse punten in de bedrading en verlichting waren gecorrodeerd waardoor er soms geen lampen branden. Het lijkt niet zoveel maar het heeft weken werk gekost om de auto door de APK te krijgen. Gelukkig is het niet voor niets geweest, de auto rijd en dat is het belangrijkste.

Op naar Gambia!

discovery achterbak

Dan haal je het kleed in de achterbak omhoog en dan kom je dit tegen, dan weet je dat je aan het werk moet.

IMG_1220

Zowel aan de linker als rechterkant was de dorpel bijna helemaal weggerot. Dit bleek echt een hele klus te zijn om dit in orde te krijgen.

IMG_1223

Aan de kant van de bijrijder komt ook wel eens een beetje water te staan. vermenigvuldig dat met een paar jaar, dan krijg je een mooi gat.

IMG_0982

Niet alleen bij de deuren was de dorpel verrot, eigenlijk overal wel. Dit is nu echt het resultaat van de auto niet schoon maken na het rijden.