browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Afrikaans geld

Het geld in Afrika is nog best mooi, en voldoende wisselmogelijkheden. Tot Fes weet ik zeker dat er pinautomaten zijn, daarna heb ik ze in ieder geval niet meer nodig gehad. Je kunt eigenlijk overal wel wisselen als je euro’s hebt, bedenk wel dat als je dit buiten een bank om doet het wisselen strafbaar is. Ik heb echter nergens gemerkt dat er op gecontroleerd word. Zorg dat je vooraf weet wat ongeveer de koers is van de valuta waar je mee te maken krijgt, via internet kun je heel makkelijk lijstjes uitprinten. Als je moet tanken of in een winkel staat zal je NOOIT een goede koers krijgen als je daar gaat wisselen, dan ben jij namelijk in het nadeel.

TIP!
Wisselen in Afrika brengt nog een nadeel mee, je krijgt altijd te weinig. De handelaren op straat proberen je altijd kapotte briefjes te geven die vaak niets waard zijn. Tel het geld altijd na VOOR je de euro’s geeft.

Marokko

 

Mauritaniƫ


Senegal


Gambia

 

 


Geef een reactie