browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

13 November

Total distance: 376.18 km
Max elevation: 1693 m
Average speed: 60.90 km/h
Total time: 11:31:03
Download

 


Veel te vroeg opgestaan vandaag, ze wilden al vertrekken om 07:00 voor een stuk van 425 km over asfalt. Ze zijn allemaal een beetje bang om te laat te komen in de groep.

Nadat we om 07:15 vertrokken zijn verlieten we de zandduinen weer. De weg was erg mooi al vond ik het wel een beetje jammer dat er niet meer offroad bij zat. Halverwege kwamen we een flinke bergpas tegen en gingen in een mum van tijd naar een hoogte van 2 km. 1 van de Jeeps begaf het en had een warme motor, na hem afgekoeld te hebben konden we bijna weer door gaan. De andere Land Rover was ook weer kapot, de radiateur had het begeven. Na een blikje leak repair kon hij er ook weer tegen aan en zijn we verder gegaan met onze reis.

Vlak voor Ouazazarte vonden we een leuk stukje om foto’s te maken. Dat hebben we dan ook maar gedaan. Aangezien ik ook wel een frisse duik kon gebruiken ben ik lekker het water in gegaan omdat de Nissan ook stuk was. Dat bleek achteraf een zekering te zijn maar koppel dat maar eens aan iets wat op een brandstof probleem lijkt.

Om ongeveer 16.00 kwamen we aan op de camping en hebben de tent opgezet. Omdat het nu een vrij groot dorp is hadden we internet. Ik weet niet wanneer dit weer gaat geberuren maar dan komt er weer wat meer online qua foto’s.

De Land Rover houd het goed en alles is tot nu toe aardig in orde. Morgen een flinke klim naar 3000 meter omdat we van de route af gaan. Maar dat gaat wel goed komen.

Locatie:

Land: Marokko

Plaats: Ouarzazate

Google: volg deze link

GPS: N30 54.251 W6 53.882


Geef een reactie