browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

26 November

 

Total distance: 253.23 km
Max elevation: 105 m
Average speed: 59.08 km/h
Total time: 11:23:28
Download

 

Vanmorge vertrokken om ongeveer 08.30 vanaf Zebrabar naar Lac Rose. Het is een stukje van ongeveer 200 km, ons was afgeraden om Dakar in te gaan omdat het echt een gekkenhuis is. Ruim voor Dakar hadden we dus een afslag genomen en dit bleek helemaal goed uit te pakken. Zonder enige problemen reden we naar Lac Rose. We zouden zogenaamd een escorte krijgen maar die was nergens te bekennen. Toch zonde dat je daar dan wel even ruim 70 € voor moet betalen, lang leve de organisatie.

Op de weg zie je veel rare dingen de dag door, vandaag wilde ik toch wel even een toppunt laten zien. In Nederland zou je er nieteens over nadenken om hiermee de weg op te gaan, hier rijd het gewoon rond.

Eenmaal aangekomen hing er een vlag van de Challenge met daar de finish op, verder was niemand van de organisatie aanwezig, dat was opzich wel jammer maar zal wel hun gewoonte zijn. Morge hebben we een rustdag en daarna door naar Gambia. Ik hoop niet dat het daar al te warm is, daar heb ik het nu wel een beetje mee gehad.

Het enige wat we hierna alleen nog maar gedaan hebben is relaxt onderuit bij het zwembad zitten en een pizza bestellen. Na Mauritanie, waar we dus bijna geen normale maaltijd konden krijgen, was deze pizza de kwaliteit van een 5 sterren restaurant! heerlijk zitten smullen.

 

Locatie:
Land: Senegal
Plaats: Dakar, ,Lac Rose
Google: klik hier voor locatie
GPS: N14 50.070 W17 15.057