browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

29 November

 

Total distance: 37.21 km
Max elevation: 41 m
Average speed: 30.03 km/h
Total time: 04:58:06
Download

 

Zo we hebben eindelijk dan een welverdiende rustdag. We kunnen niet klagen over de temperatuur, het is ongeveer 30 graden en dan bij het zwembad van het hotel is het goed vertoeven. We hebben ons even verwend met een hotel, niet meer in het tentje en moeilijk doen met zand.

 

Afgelopen nacht wel even aan het stappen geweest. Omdat het Tabaski is was het gezellig druk hier. In een heel aantal kroegen kon je nieteens meer staan. Minder leuk is dat er veel hoeren rondlopen, niet vervelend om naar te kijken maar ze zeuren wel de oren van je kop en dan merk je dat Banjul ook door sex toeristen heel druk bezocht word. Grappig om te zien is dat er vrouwen van 40 tot 50 jaar met een mini harem aan jonge mannen rond lopen. Dan zwijg ik nog even over de mannen van 50 tot 60 die met jonge vrouwen in de weer zijn.

 

Locatie:

Plaats: Banjul, la Piroque
Google: klik hier voor locatie
GPS: N13 25.089 W16 44.226

Vandaag zijn we even sociaal bezig geweest. We zijn bij andere Challengers langs gegaan en we zijn gaan geocachen. Weer 2 caches gevonden in Gambia. Dit staat natuurlijk wel leuk op mijn Geocaching profiel!

Verder is er nu niet zo heel veel meer te melden en heb ik weer genoeg werk in Nederland.

 

 

Locatie:

Zelfde slaapplek als gister.