browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

24 November

 

Total distance: 270.16 km
Max elevation: 149 m
Average speed: 82.75 km/h
Total time: 12:22:39
Download

 

Zo eindelijk hebben we een beete relaxt kunnen genieten van deze trip, geen gehaast vandaag en maar 250 km af te leggen naar Nouakchott. Het is dan wel een gewone asfalt weg maar wel dwars door de Sahara en het was goed warm in de auto.

Om ongeveer 14.00 waren we in Nouakchott aangekomen, gelijk zijn we opzoek gegaan naar een supermarkt en een tankstation. Omdat het een grote plaats is waren deze snel gevonden. Als er mensen zijn die denken dat er in Amsterdam aso gereden word, nou daar hebben ze tenminste nog wat verstand. In deze plaats weet je meteen waarom in iedere auto wel een deuk zit, de mensen doen maar wat.

Vrij snel hadden we de slaap plek vanuit het roadbook gevonden. Auberge Sahara. Een normale herberg voor niet al te veel geld. Op deze plek hebben ze ook nog eens gratis internet waar ik nu dus ook gebruik van heb kunnen maken. Even een avondje lekker relaxen, daar was ik wel aan toe. Morge naar de grens met Senegal waar vast wel weer het een en ander te gebeuren staat. We zullen het allemaal weer afwachten.

Locatie:
Land:: Mauritanie
Plaats: Nouakchott
Google: klik hier voor locatie
GPS: N18 06.162 W15 59.818