browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

27 November

 

Total distance: 9.57 km
Max elevation: 33 m
Average speed: 23.06 km/h
Total time: 05:47:51
Download

 

Zo vandaag was even een rustdag, de laatste dingen even aan de auto doen om hem in top conditie Gambia in te kunnen rijden. Natuurijk zijn we ook even het strand aan het verkennen geweest en met harde banden is dat geen aanrader, dan kom je vrij snel niet veel verder. Na een stukje achteruit ploeteren was hij vrij snel weer los en hebben we de banden af laten lopen.

Op de camping zijn we nog even bij het zwembad gaan zitten en de locale oplichters… umm verkopers bleven als vliegen om je kop zweven. Wel is het grappig om te zien dat als je wat bij de ene gekocht hebt die weg gaat en er gewoon weer een andere voor terug komt. Ze lijken alleen niet te snappen dat als je 1 ding gekocht hebt je er niet nog 10 van nodig hebt. Ze zijn ook best wel handig, als je geen deal krijgt met de een dan lukt het vaak ook niet bij de ander met de spullen die je wil hebben. Opeens hebben ze dan allemaal net niet wat je wil hebben. Als je dan vervolgens weer aankomt met iets wat een ander toch wel heel graag wil hebben komen alle dingen weer naar voren. Tja hun vals zaken doen, dan doe ik het ook!

Morge gaan we weer achterijk vroeg weg, 07.00. Als het klopt wat ze zeggen hebben we die tijd ook wel nodig, aangezien er vaak niet veel van het roadbook klopte zal het me niets verbazen als dit ook weer niet klopt. We zullen het wel zien. Lac Rose is niet goedkoop maar wel een prima plek om te vretoeven.

 

Locatie:

Zelfde als gister.